Spente a-ha-gutter

To av dem kan få pris i kveld - den tredje skal bare opptre. A-ha kom til Spellemannsforestillingen som de siste artistene.

Hør og se klipp i RealVideo


» Se intervjuene med a-ha!

Klokka var halv seks i ettermiddag da Paal Waaktaar Savoy og Laureen kom til Oslo Spektrum. Paal og resten av a-ha skal gjennforenes på scenen under Spellemannsprisen i kveld. Laureen skal bare sitte i salen å klappe. Spellemannsprisen henger fortsatt høyt hos de blaserte a-ha-guttene. Paal og Laureens Savoy er nominert i gruppen 'beste popgruppe'. - Det ligger litt under å få en Grammy, var Paal Waaktaar Savoys korte svar på spørsmålet om hvor høyt en Spellemannspris henger.

Et par minutter etterpå ankom Magne Furuholmen. På spørsmål om hva som er verst, å delta i konkurransen eller å opptre med a-ha, svarte Furuholmen: - Det er som å velge mellom to onder.

Sistemann som ankom i god fart var Morten Harket, en halv time ut i generalprøven hastet han forbi Dagbladets journalister, og nådde bare så vidt å si at han gledet seg før han skiftet og gikk på scenen for å kjøre igjennom siste nummer i årets Spellemannspris-forestilling.

ernst.larsen@dagbladet.no

SAVOY: Paal Waaktaar Savoy er både nominert og skal opptre med a-ha.
TO ONDER: _Å velge mellom hva som er verst, å være nominert eller å opptre, er som å velge mellom to onder, sier Magne Furuholmen.