Spice-Emma på kjærlighetsferie

«Baby Spice» Emma Bunton ble vraket av manageren, men har nå funnet kjærligheten. Hennes utkårede heter Jade Jones og er vokalist i bandet Damage. I helga var paret på kjærlighetsferie på øya Mauritius i Indiahavet.

Baby Spice ble i 1997 dumpet av kjæresten, Spice Girls-manageren Simon Fuller. Han hadde fått nok av Emma Bunton og gjenopptok forholdet til en tidligere kjæreste.

I beste girl power-stil sparket derfor krydderjentene Fuller. For å ha skapt og bygd opp Spice Girls fikk Simon Fuller ifølge britiske aviser med seg 130 millioner kroner som plaster på såret. Kanskje er det av frykt for nevnte jentestyrke at Fuller på nytt er i gang med å bygge opp et nytt band i samme stil, men denne gang sammensatt av menn?

Gebiss

Baby Spice har hatt det turbulent på kjærlighetsfronten de siste åra. Skal man tro britiske løssalgsaviser, har hun hatt et forhold til en mann med gebiss, en fotballspiller, en frisør, en popstjerne og altså Fuller.

Mannen hun nå har kastet sine øyne på er fire år yngre - den 19 år gamle Jade Jones. På bandets hjemmesider er mye plass viet Jade - det yngste medlemmet av rhythm & blues-bandet Damage. Han blir selv omtalt som bandets baby - i virkeligheten er han yngstemann av 11 barn.

På hjemmesiden framholder 19-åringen at han liker alle Spice-jentene i tillegg til Toni Braxton, TLC. Han skal like pene piker som i tillegg er intelligente og som får ham til å le. Damage har hatt en rekke hits og har scoret stort på videofronten med «Anything»-videoen.

Dyr tur

Onsdag i forrige uke reiste Emma Bunton og Jade Jones med fly fra London til Mauritius. Der tok de inn på øyas mest eksklusive 5-stjerners hotell, Royal Palm. I går trykket Daily Mail bilder av det lykkelige paret.

Ifølge de britiske avisene koster den ti-dager lange kjærlighetsferien 150 000 kroner - penger som Baby Spice selv hostet opp. Ikke mye for en kvinne verdsatt til nærmere 200 millioner kroner.

Sølibat

Ifølge Sunday People traff Jade og Emma Bunton (23) hverandre for tre måneder siden. Ingen av dem har hittil offentlig villet kommentere forholdet.

Baby Spice bor i dag sammen med sin mor og bror i en luksusvilla i nærheten av Potters Bar i Hertfordshire. I intervjuer har Baby Spice uttalt at hun på grunn av uheldige valg av partnere har levd i sølibat de siste to åra. Nå er den asketiske livsstilen øyensynlig over.

LYKKELIG: To av Spice-jentene er allerede gravid. Skal også Emma bli det, nå som hun har funnet en mann hun er glad i?