Spice-Emma på kjærlighetsferie

«Baby Spice» Emma Bunton ble vraket av manageren, men har nå funnet kjærligheten. Hennes utkårede heter Jade Jones og er vokalist i bandet Damage. I helga var paret på kjærlighetsferie på øya Mauritius i Indiahavet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Baby Spice ble i 1997 dumpet av kjæresten, Spice Girls-manageren Simon Fuller. Han hadde fått nok av Emma Bunton og gjenopptok forholdet til en tidligere kjæreste.

I beste girl power-stil sparket derfor krydderjentene Fuller. For å ha skapt og bygd opp Spice Girls fikk Simon Fuller ifølge britiske aviser med seg 130 millioner kroner som plaster på såret. Kanskje er det av frykt for nevnte jentestyrke at Fuller på nytt er i gang med å bygge opp et nytt band i samme stil, men denne gang sammensatt av menn?

Gebiss

Baby Spice har hatt det turbulent på kjærlighetsfronten de siste åra. Skal man tro britiske løssalgsaviser, har hun hatt et forhold til en mann med gebiss, en fotballspiller, en frisør, en popstjerne og altså Fuller.

Mannen hun nå har kastet sine øyne på er fire år yngre - den 19 år gamle Jade Jones. På bandets hjemmesider er mye plass viet Jade - det yngste medlemmet av rhythm & blues-bandet Damage. Han blir selv omtalt som bandets baby - i virkeligheten er han yngstemann av 11 barn.

På hjemmesiden framholder 19-åringen at han liker alle Spice-jentene i tillegg til Toni Braxton, TLC. Han skal like pene piker som i tillegg er intelligente og som får ham til å le. Damage har hatt en rekke hits og har scoret stort på videofronten med «Anything»-videoen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer