Spice-Geri svikter Oslo

Spice Girls' Geri Halliwell uteblir fra kveldens konsert i Oslo Spektrum. Ifølge promotionansvarlig i Virgin, Pernille Torp-Holte, er Geri syk. Det er første gang jentene holder en konsert hvor en av jentene ikke er med.

- Geri kommer ikke til Oslo. Hun er syk, forteller promotion-ansvarlig i Virgin, Pernille Torp-Holte til Dagbladet :på nettet.

Virgin fikk først i ettermiddag beskjed om at Geri uteblir fra konserten som tusenvis av ungdommer har gledet seg til i lang tid. Dermed vil gruppa være amputert under kveldens konsert i Oslo Spektrum og 8500 betalende fans må gå fra konserten uten å ha opplevd den frekkeste og mest munnrappe av krydderjentene.

Da Spice Girls landet på Gardemoen like etter midnatt i dag var det bare Victoria, Mel C., Emma og Mel B. som kom ut av flyet.

Kranglet?

Den britiske avisa The Sun skriver i dag at Geri hadde kranglet med jentene tidligere på dagen. Årsaken til uoverstemmelsene skal være at Geri nektet å delta i det britiske TV-showet 'The National Lottery Draw' i BBC1.

- Jeg ønsker ikke å kommentere disse uttalelsene, sier Torp-Holte til Dagbladet :på nettet. Hun vil heller ikke kommentere om Geri vil spille på morgendagens konsert i Oslo.

Den offisielle forklaringen var at Halliwell hadde mageproblemer og at hun måtte hvile ut før de to konsertene i Oslo. Men da jentene ble geleidet over i en bil fra flytrappa på Fornebu, var det uten Haliwell.

Lite søvn

Utenfor Grand Hotel kokte det av mennesker som hadde ventet i flere timer for å få et glimt av stjernene. Tuva Ramlo Ystad (10) og Line Stjern Dypvik (10) fra Trondheim skal på konserten i kveld. De har ikke fått mye søvn de

siste nettene, og var skuffet over at de hadde kommet for sent til å se jentene på balkongen.

- Men vi fikk et glimt av Mel C. Hun sprang forbi oss på gata med en horde av fotografer etter seg, forteller jentene opprømt. De utpeker nettopp Mel C. som sin favoritt-Spice. Billettene til konserten fikk de i fødselsdagsgave av mødrene sine, og de har gledet seg til kveldens konsert siden februar.

Antrekket til kveldens begivenhet er allerede bestemt:

- Vi skal ha på oss tights og en topp. Men ikke så trange bukser som Spice Girls, forsikrer Tuva.

<B>UTEN GERI:</B> Krydderjentene Mel B, Emma, Victoria og Mel C må i kveld klare seg uten Ginger Spice foran 8 500 fans i Oslo Spektrum.