Spice girl pryder Playboy

Geryi Halliwel pryder førstesiden i neste nummer av Playboy. Bildet viser krydderjenta kun iført et miniskjørt med en mikrofon i hånden, etterfulgt av tittelen: Spice it up!

Bildene er tatt før Geri fikk suksess med Spice Girls, men Playboy vil ikke si noe om hvor bildene kommer fra, eller hvor gammel Halliwell (nå 25 år) var da de ble tatt. Selv turnerer krydderjenta for tiden i Europa med Spiceworld-showet, og er dermed ikke tilgjengelig for kommentar, skriver E!Online. Spice Girl har konsert i Norge 28. og 29. mai.

Strippedanser

Bildene har tidligere ikke vært publisert, men skal være tatt for flere år siden da Geri livnærte seg som strippedanser. Ginger Spice har tidligere vært svært uvillig til å uttale seg om sin fortid som nakenmodell.

Hele åtte sider inne i bladet er viet Halliwell, der hun kun er iført høye heler og netting. Reportasjen inneholder også flere bilder av jentegruppa i møte med kjente personligheter som Prins Charles og Nelson Mandela.

PÅ TURNÉ</B> Geri Halliwel turnerer i Europa, og er derfor ikke tilgjengelig for kommentar om nakenbildene. Her i en scene fra showet.