Spice Girls-comeback, supermodeller, George Michael og karneval

Slik blir kveldens OL-avslutningsseremoni i London.

COMEBACK?: 90-tallets kanskje største popband, Spice Girls, er ventet å opptre under avslutningsseremonien i kveld. Foto: Stella Pictures
COMEBACK?: 90-tallets kanskje største popband, Spice Girls, er ventet å opptre under avslutningsseremonien i kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Showet vi lager er veldig skinnende, det er veldig fargerikt. Vi ønsker ikke å mase om vår kultur. Nå vil vi bare ha det gøy, sier Kim Gavin til britiske Telegraph.

Han snakker om kveldens avslutningsseremoni - det spektakulære showet som skal sette et endelig punktum for OL i London 2012 - som han er ansvarlig for.

I tillegg til Norge, har ytterligere 204 land vært representert i Sommer-OL i London, og tradisjonen tro skal De olympiske sommerleker avsluttes i storslått stil med et show som sendes på NRK1 klokka 21.55 i kveld, med tittelen «A Symphony of British Music».

Hemmelighetskremmeri I lang tid har det blitt spekulert i hvilke artister som vil stå på scenen i Olympiastadion under avslutningsseremonien i kveld.

Til tross for at det avsluttende showet er i ferd med å starte, er programmet på ingen måte offentliggjort enda, med unntak av én artist som nylig offentliggjorde seg selv ved hjelp av mikrobloggtjenesten Twitter.

- Hei alle, hvordan går det? Jeg tilbringer mesteparten av uka på å øve som en gal før OL-avslutningsseremonien, skrev George Michael på Twitter forrige uke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer