Spice Girls er åpen for comeback

- Vi er nærmere enn noen gang, sier Mel B.

- VILLE TATT SJANSEN: Melanie Brown (t.v) kan godt se for seg en gjenforening med resten av Spice Girls-gruppa. Her sammen med Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton og Victoria Beckham. Foto: Stella Pictures
- VILLE TATT SJANSEN: Melanie Brown (t.v) kan godt se for seg en gjenforening med resten av Spice Girls-gruppa. Her sammen med Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton og Victoria Beckham. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Tidenes mestselgende jentegruppe kan være åpen for nok et comeback.

Den engelske gruppa Spice Girls fra 1994 har solgt hele 80 millioner album og singler før gruppen ble oppløst i 2001.

Etter lange spekulasjoner om gjenforening, ble det i 2007 offentliggjort at Spice Girls skulle dra på en ny comebackturné sammen. Denne ble en stor suksess for gruppa, og under OL i London i 2012 gjorde de nok et comeback.

Victoria Beckham, Melanie C, Melanie B, Geri Halliwell og Emma Bunton opptrådte i oppdaterte Posh-, Sporty-, Scary-, Ginger- og Baby-Spice-kostymer og gjorde et spektakulært show. Under avslutningsseremonien ankom gruppa Olympiastadion i hver sin svært så utsmykkede taxi. Der fremførte de en kavalkade av deres mest kjente låter.

- Ville tatt sjansen Det har lenge vært et ønske fra fansen om nok et comeback fra den verdenskjente gruppa. Nå har også Melanie B gått ut og sagt at dette absolutt kan bli en realitet.

I et intervju med avisen Daily Mirror, pratet hun åpent om en mulig gjenforening med de andre jentene.

- Jeg må si, siden vi ble gjenforent i 2007, og gjorde OL i fjor, er vi er nærmere enn noen gang, sier Mel B til Daily Mirror, ifølge irishexaminer.

- Vi har har det så moro når vi er sammen. Til tross for at vi ikke har noen planer om gjenforening for øyeblikket, ville jeg likevel ta sjansen dersom det skulle bli aktuelt, sier hun.

Flere ville sagt ja Denne uka innrømmet også Geri-Ginger Spice og Emma-Baby Spice at de ønsker å gjøre flere konserter.

Ifølge irishexaminer skrev en hengiven fan til bandet på Twitter og fortalte dem at han ønsker å se jentene gjøre en avskjedsturné.

Den fikk han også en tilbakemelding på fra Geri, hvor hun svarte: «Me too», før Emma la til: «Me three».