Spice Girls er historie?

- Vi var en fantastisk suksess, sa Mel C på Sky i dag. Nå spekuleres det i om jentene i Spice Girls er i ferd med å gå hver sin vei.

- Vårt bidrag bør anerkjennes siden vi var en utrolig suksess, sa Melanie Chisholm (26), bedre kjent som Mel C eller «Sporty Spice» på Sky TV i dag.

Da hun ble spurt hvorfor hun snakket om bandet i fortid, la hun raskt til:

- Vel, vi var, og vi vil fortsatt være, med vårt neste album, sa hun.

Som Beatles?

Da intervjueren antydet at Spice Girls kan ende som Beatles, der medlemmene gikk hver sin vei etter verdensomspennende suksess, ville ikke Mel C gi noe klart svar.

- Hvem vet? Jeg vet bare at for øyeblikket er vi veldig lykkelige som et band og vil gjerne fortsette med våre solo-prosjekter, sa hun.

Chisholm er den eldste av jentene i gruppa, og blir ofte beskrevet som «den som kan synge». På Sky TV sa hun at det er noen begrensninger ved Spice Girls.

- Innenfor Spice Girls får man ikke sunget hele sangen. Jeg er en type artist som vil fortelle hele historien og som vil uttrykke følelser og hva seg synes om hvert eneste ord i sangen, sa hun.

OPPLØSES?: Spekulasjonene om oppløsning av Spice Girls skyter ny fart etter at Mel C har snakket om gruppa i fortid på Sky TV.