- Spice Girls er små og søte

LONDON (Dagbladet): Aqua vant ingen av prisene i Smash Hits Awards, men de fikk omsider møte Spice Girls. - Jeg gikk bort og sa hei. De var små, søte jenter. Kanskje litt krampaktig søte, sier Aqua-Lene til Dagbladet.

Aqua, Spice Girls og en rekke andre kjente band og artister deltok på Smash Hits' store fest i London i helga. Aqua vant ingen av prisene, men var like fullt strålende fornøyd med sitt London-besøk.

Nå er Lene Nystrøm (24) og resten av Aqua på jakt etter leiligheter i London.

Da Aqua overtok topp-plassen på poptoppen i England, sa Lene Nystrøm at Aqua ikke er dokker i et spill, i motsetning til Spice Girls.

Hun presiserte også at Aqua har stått på egne bein i flere år, og lager alle låtene sine selv.

Aqua-Lene hadde imidlertid aldri møtt Spice Girls da hun kom med disse uttalelsene.

Sa «hei!»

Det var Lene som selv tok initiativet til å møte Spice Girls. Hun gikk friskt og freidig bort til den engelske supergruppen, og sa:

- Hei!

- De var faktisk greie jenter. De hadde ikke nykker, og vi hadde en helt grei og hyggelig samtale. Men jeg må si de er små, sier Lene til Dagbladet.

Spice Girls ble kåret til beste gruppe under pris-showet, mens Aqua altså ikke fikk noen pris. Den dansk-norske gruppa fikk likevel markert seg godt i London.

Aqua har opplevd en utrolig suksess etter at de gikk til topps på den britiske hitlista.

Hittil har deres siste album Aquarium solgt til platina i 30 land.

Hjem til jul

Aqua reiser tirsdag til Canada, der gruppa skal være i fire dager. Deretter går turen til USA, der de blir helt til 20. desember.

- Jeg reiser hjem til Norge til jul - selvsagt, sier Lene Nystrøm. Etter nyttår står London for tur igjen, en opplevelse Lene ser fram til.

- London er et sentrum. Det er her ting bestemmes, sier Tønsberg-jenta.

<B>PÅ SHOW:</B> Aqua med Tønsberg-jenta Lene Nystrøm i spissen, fikk omsider møte Spice Girls i London i helga.