Spice Girls far drept

Mannen som skapte Spice Girls, Bob Herbert, er drept i en bilulykke i England.

Bob Herbert (57) mistet kontrollen over bilen i et øsende regnvær og frontkolliderte med en møtende bil. Han ble drept momentant i sammenstøtet.

Bob Herbert var mannen som satt sammen jentegruppa fra England som på noen få måneder snudde platebransjen på hodet med enkle tekster, fengende rytmer, moteriktige klær og Girl Power.

Spice-sorg

- Vi er alle i sjokk og sorg over meldingen om at Herbert er død. Vår dypeste medfølelse går til hans familie. Vi vet at han vil være svært savnet, sier de fire gjenværende medlemmene i Spice Girls i offisiell uttalelse.

Drøm om jenteband

Melanie C, Melanie G (dengang B), Emma, Victoria og Geri ble alle plukket ut i en audiotion som Herbert arrangerte.

Han hadde en drøm om å samle talentfulle jenter som skulle bli like suksessfulle som guttebandet Take That. Jentenbandet het først Touch, men skiftet navn til Spice Girls. De skiftet også manager, og dermed var grunnlaget for suksess lagt.

Vannplaning

Bob Herbert var på vei til Windsor i Berks i England da bilen hans fikk vannplaning i et kraftig regnskyll. Bilen kom ut av kontroll og traff et motgående kjøretøy. Herbert var alene i bilen sin, men to personer i den andre bilen ble skadd.

SØRGER: Fra de glade dager da de var fem. Nå sørger de sammen selv om de er splittet.