Spice Girls Tour:

Spice Girls gjenforenes

Spice Girls drar på turné i Storbritannia i 2019.

RYKTER OM GJENFORENING: Spice Girls lover å komme med en nyhet klokken 16.00 norsk tid. Foto: NTB scanpix
RYKTER OM GJENFORENING: Spice Girls lover å komme med en nyhet klokken 16.00 norsk tid. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi skal på turné. Folk må se det for å tro det, sier Geri Horner i en video som ble publisert på Spice Girls offisielle Twitter-profil, klokken 16.00.

Deretter starter fire av de opprinnelige Spice Girls-medlemmene Melanie «Mel B» Brown, Melanie «Mel C» Christholm, Geri «Ginger Spice» Horner (tidl. Halliwell, journ. anm.) og Emma «Baby Spice» Bunton å synge på låten «Spice Up Your Life».

På Twitterprofilen er det også et nytt bilde av Spice Girls, uten Victoria Beckham.

Så godt som alle 90-tallets ungjenter kjente til Spice Girls og deres ikoniske poplåter som «Wannabe», «Spice Up Your Life», «Stop» og «Who Do You Think You Are».

Fire år på topp

Spice Girls ble dannet i 1994 da produsenten Bob Herbert bestemte seg for å lage ei jentegruppe. Gruppa slo gjennom i juli 1996 med låten «Wannabe». Låten gikk sin seiersgang verden rundt, og gjorde jentene verdensberømte.

De kommende åra fortsatte Spice Girls å gjøre suksess med blant annet debutalbumet «Spice» (1996), filmen «Spice World - the movie» (1997) og en egen verdensturné i 1998.

I april 1998 begynte imidlertid idyllen å slå sprekker. Mel C fortalte i et intervju at bandet begynte å gå lei, og ryktene om at Spice Girls skulle splittes startet umiddelbart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer