Spice Girls i krisemøte

Ser vi slutten på Spice Girls-eventyret? Torsdag skal krydderjentene i hvert fall holde krisemøte for å diskutere gruppas framtid.

Ifølge den engelske avisa The Sun mener jentene at det er på tide å finne ut hvor veien skal gå videre: Mel B.(23) og Victoria (24) er begge gravide, og flere måneders turnéliv har satt sitt preg på de engelske popstjernene.

Spekulasjoner

De fire jentene lengter hjem og hadde planlagt å dra til England rett etter den siste konserten i Dallas onsdag, men nå er planene endret. Spice Girls-medlemmene blir i stedet i USA et par dager ekstra for å snakke sammen:

  - Før de drar på ferie, skal de diskutere framtida, sier en kilde til The Sun. Avisa er kjent for å ha gode kilder i Spice Girls-miljøet.

  Ikke uventet startet spekulasjonene om gruppas framtid da det ble klart at to av de fire medlemmene skal ha barn. At Geri Halliwell forlot krydderjentene for tre måneder siden, har heller ikke gjort situasjonen for popgruppa noe bedre.

Mel B. til alters?

Det meldes også at Mel B. kommer til å gifte seg med den spanske danseren Jimmy Gulzar om kort tid. Paret er nå forlovet.

  - Mel har fortalt oss at hun vil gifte seg i september, sier en kilde til avisa. Og skal man tro på avisens hemmelige kilder, vil Mel B. og Jimmy gå en lys tid i møte:

  - Jimmy gleder seg like mye som Mel B - som blir en fantastisk mor. Hun har alltid elsket barn og setter familien høyt, forteller en nabo.

(Dagbladet :på nettet)

<B>I KRISE?</B> Ferien er utsatt for Spice Girls ... to graviditeter gir krydder i maskineriet ...