Spice Girls i krisemøte

Ser vi slutten på Spice Girls-eventyret? Torsdag skal krydderjentene i hvert fall holde krisemøte for å diskutere gruppas framtid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge den engelske avisa The Sun mener jentene at det er på tide å finne ut hvor veien skal gå videre: Mel B.(23) og Victoria (24) er begge gravide, og flere måneders turnéliv har satt sitt preg på de engelske popstjernene.

Spekulasjoner

De fire jentene lengter hjem og hadde planlagt å dra til England rett etter den siste konserten i Dallas onsdag, men nå er planene endret. Spice Girls-medlemmene blir i stedet i USA et par dager ekstra for å snakke sammen:

  - Før de drar på ferie, skal de diskutere framtida, sier en kilde til The Sun. Avisa er kjent for å ha gode kilder i Spice Girls-miljøet.

  Ikke uventet startet spekulasjonene om gruppas framtid da det ble klart at to av de fire medlemmene skal ha barn. At Geri Halliwell forlot krydderjentene for tre måneder siden, har heller ikke gjort situasjonen for popgruppa noe bedre.

Mel B. til alters?

Det meldes også at Mel B. kommer til å gifte seg med den spanske danseren Jimmy Gulzar om kort tid. Paret er nå forlovet.

  - Mel har fortalt oss at hun vil gifte seg i september, sier en kilde til avisa. Og skal man tro på avisens hemmelige kilder, vil Mel B. og Jimmy gå en lys tid i møte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer