Spice Girls skal bevise at de kan synge

Spice Girls står overfor den store ilddåpen: De skal bevise at de virkelig kan synge!

Det hele skjer i The Point i Dublin i kveld - og det er selvsagt knyttet stor spenning til den første konserten til det svært så omtalte jentebandet.

Spice Girls har oppholdt seg i Irland i lang tid for å forberede turnéstarten, men de har skydd både fans og presse. Mel B, Mel C, Victoria, Emma og Geri bor på et eksklusivt landsted utenfor Dublin, og har ikke gitt intervjuer.

Kongelige favoritter

Men uansett hvordan dommen fra kritikerne blir, har krydderjentene trofaste fans langt inn i det engelske kongehuset. I helga ble det kjent at Fergie i all hemmelighet har klart å kapre Spice Girls til å synge på prinsesse Eugenies bursdagsselskap. Prinsessen fyller åtte år 21. mars, og Spice Girls har sagt ja til å avbryte Europa-turneen for å fly hjem til England og synge på festen.

- Prinsesse Eugenie er sprø etter sine idoler i Spice Girls, og kunne ikke fått en bedre bursdagsgave, sier en av hertuginne Fergies venninner ifølge Aftonbladet.

Utsolgt


Det meste har vært sagt om Spice Girls det siste året, men jentene har gjort alle spådommer om at de ville gå inn i historien etter knapt ett år til skamme.

Spice Girls har for lengst solgt ut sine to konserter i Oslo Spektrum den 28. og 29. mai.

Dagbladet vil ha en anmeldelse av Spice Girls' turnépremiere i morgen.