Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spice Girls skal synge opera

Den engelske piano-helten har klart å overtale Spice Girls, Janet Jackson, Sting og et titalls andre artister til å spille inn en operaplate.

Albumet skal innehold Eltons egne versjoner av sanger fra Verdis berømte opera Aida. Bearbeidelsene er laget i samarbeid med Tim Rice.

- Jeg ville ha med Spice Girls fordi jeg tror de tar med seg humor inn i prosjektet. Dessuten elsker jeg å se dem opptre live, sier Elton John til The Sun.

Jentegruppa skal spille inn sangen «My Strongest Suit».

- Det er fantastisk at så mange artister har stilt opp for å gjøre dette, sier Elton, som har planer om å krone prosjektet sitt med en teaterproduksjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling