Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Spice Girls splittes

Ryktene om at Spice Girls-eventyret er over blir sterkere og sterkere. - De vil meddele at bandet oppløses hvilken dag som helst, sier en kilde nær suksessjentene.

I helga gjennomførte de fire Spice Girls-jentene to show på Wembley stadion i London. Over 150 000 fans møtte opp får å se sine store forbilder.

Ifølge sladderavisa News Of The World, tyder alt på at krydderjentene holdt sin siste livekonsert i helga.

Avisa skriver at bandet ennå ikke har fornyet platekontrakten med Virgin records til tross for at denne går ut i løpet av de nærmeste dagene.

Dessuten har Spice Girls nærmeste medarbeidere ikke fått noen informasjon om hva som skal nå skal skje framover, meldes det.

(Dagbladet :på nettet)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling