Spice Girls' tøffeste uke

LONDON (Dagbladet): Fansen piper dem ut. Platesalget svikter. De sparker manageren, de krangler, og Victoria Adams vil trappe ned. Nå spekuleres det i om eventyret er over for Spice Girls.

Den siste uka har vært tragisk for Spice Girls, og jentene diskuterer seg imellom om det nå er tid for skilsmisse.

Victoria Adams ønsker å trappe ned. Hun har funnet harmoni i sitt privatliv, og ønsker å tilbringe mer tid sammen med kjæresten, fotballstjernen David Beckham.

Den siste plata, «Spaceworld», solgte bare 85000 i forrige uke, noe som regnes for svært dårlig så kort tid etter lanseringen.

Etter kjempefiaskoen i Barcelona, der de ble pepet av scenen, kom de samlet til Roma i går kveld.

- Vi skal ikke skille lag, vi krangler ikke, og vi føler oss sterkere enn noensinne. Girlpower, uttalte jentene. Men det er ikke mange som tror dem. Barcelona-fadesen gir gruppa mye negativ PR som det blir vanskelig å rette opp, selv med de beste PR-folkene i ryggen.

Spice Girls-feberen har herjet i to år i Storbritannia. Nå har feberen gått tilbake og ledende personligheter i musikkbransjen anbefaler jentene å begynne på nytt.

- De kan ikke tro at de bestemmer alt. De må komme seg ned på jorda, og det haster. I denne bransjen avgjør positive eller negative spiraler mer enn de fleste tror, sier bransjefolk til The Mirror.

<SNIPP, SNAPP, SNUTE:</B> Eventyret om Spice Girls er snart over, tror ekspertene.