Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spice Girls' tøffeste uke

LONDON (Dagbladet): Fansen piper dem ut. Platesalget svikter. De sparker manageren, de krangler, og Victoria Adams vil trappe ned. Nå spekuleres det i om eventyret er over for Spice Girls.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den siste uka har vært tragisk for Spice Girls, og jentene diskuterer seg imellom om det nå er tid for skilsmisse.

Victoria Adams ønsker å trappe ned. Hun har funnet harmoni i sitt privatliv, og ønsker å tilbringe mer tid sammen med kjæresten, fotballstjernen David Beckham.

Den siste plata, «Spaceworld», solgte bare 85000 i forrige uke, noe som regnes for svært dårlig så kort tid etter lanseringen.

Etter kjempefiaskoen i Barcelona, der de ble pepet av scenen, kom de samlet til Roma i går kveld.

- Vi skal ikke skille lag, vi krangler ikke, og vi føler oss sterkere enn noensinne. Girlpower, uttalte jentene. Men det er ikke mange som tror dem. Barcelona-fadesen gir gruppa mye negativ PR som det blir vanskelig å rette opp, selv med de beste PR-folkene i ryggen.

Spice Girls-feberen har herjet i to år i Storbritannia. Nå har feberen gått tilbake og ledende personligheter i musikkbransjen anbefaler jentene å begynne på nytt.

- De kan ikke tro at de bestemmer alt. De må komme seg ned på jorda, og det haster. I denne bransjen avgjør positive eller negative spiraler mer enn de fleste tror, sier bransjefolk til The Mirror.

<SNIPP, SNAPP, SNUTE:</B> Eventyret om Spice Girls er snart over, tror ekspertene.
Hele Norges coronakart