Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spice Of Life

Oslogruppa D'Sound har siden sommeren vært en viktig leverandør av singelhits til radiostasjonene. Det ferske albumet «Spice Of Life» viderefører stilen med urban-jazzete pop, slik gode gamle Sade gjorde det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

D'Sound låter sofistikert og elegant uten at det er pretensiøst eller pregløst glatt. Vokalisten Simone deler gode og dårlige dager i kjærlighetslivet med oss gjennom egne tekster. Hun har en søt, snerten, nesten jålete stemme, som kler den lette jazzpregete atmosfæren i musikken.

I fjor ga trekløveret ut singlene «All I Wanna Do», «Real Name» og «French Kissing». Dette var låter som ble omfavnet av radiostasjonene fordi det er ukomplisert musikk som går hjem hos de fleste. Likevel har gruppen definitivt både sjarm og troverdighet.

Jonny Sjo, Kim Ofstad og Simone snur ikke verden på hodet med dette albumet. Det behøver de ikke heller. Det er bare så velsignet deilig å høre grupper som har oppdaget at en mulig platesuksess ikke automatisk er synonymt med rock og gitarpop.

D'Sound har gitt oss akkurat det vi trenger, og du burde

ikke bli overrasket hvis det varer hele sommeren ut.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!