Spice-smak for m&m

Matt Rowe, mannen bak Spice Girls-hits som «Wannabe» og «Viva Forever», skriver låter sammen med den nye norske popduoen M&M. Nå flytter Marit Larsen (15) og Marion Ravn (14) til New York.

De to Lørenskog-jentene Marit og Marion ble tidligere i år plukket opp av det amerikanske plateselskapet Atlantic for å lanseres i USA i løpet av 1999. I januar får de fast adresse i New York, for å være der det skjer - når det endelig tar av. Atlantic forsøker nå å kople jentene med det beste som finnes av hitmakere i USA og Storbritannia.
De siste månedene har de møtt topp låtskrivere i New York, Los Angeles og London, én av dem er Matt Rowe - Spice Girls' kanskje aller viktigste bakmann.

Topphits

Rowe har skrevet sju Spice-låter: «Wannabe» - som var den melodien Spice Girls brøt lydmuren med, «2 Become 1», «Mama», «Spice Up Your Life», «Viva Forever», «Saturday Night Divas» og «Never Give up on the Good Times» er alle signert Matt Rowe, kompanjongen Richard Stannard og Spice Girls selv.

Rowe har også produsert og spiller keyboards på sine bidrag til Spice-kolleksjonen.

Warner-eide Atlantic satser stort på den norske duoen, som skal lanseres internasjonalt under navnet M&M.
Jentene har spilt inn en rekke låter sammen med sin norske produsent Kenneth Lewis i Waterfall Studio på Grünerløkka, men graset er grønnere på den andre sida, og Atlantic vil ha internasjonale toppnavn inn i prosjektet.

Diane Warren, som i år har hatt storhits med LeAnn Rimes' «How Do I Live» og Aerosmiths «I Don't Want To Miss A Thing», har også levert låter til Lørenskog-jentene.

Skriver selv

Men fortsatt er de to tenåringene selv delaktig når de nye låtene komponeres.

Selskapet har blant annet sendt Marit & Marion på låtskriverseminar i Frankrike sammen med blant andre Jon Bon Jovi - og nå altså: En rundreise til de mest suksessrike låtskriverne i bransjen.

Marit og Marion ofrer seg helt for en mulig internasjonal platekarriere, de har sluttet på skolen og har med seg Marions far Hallgeir Ravn som privatlærer rundt om i verden.

<B>WANNABEES?</B> Marion Ravn (14) og Marit Larsen (15) flyr kloden rundt for å skrive låter med musikkbransjens toppnavn. Nå har de jobbet med Spice Girls-produsent Matt Rowe.