Spice-Victoria er gravid

Snobbe-Spice Girl Victoria Adams (24) er gravid i tredje måned. Pappa er Manchester United-idolet David Beckham (23). Men Spice Girls-fansen trenger ikke å være redd. Jentene fortsetter som før.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Victoria fortalte resten av Spice Girls den gode nyheten på turné i USA denne uka. Alle ble forbløffet. Men etter flere timers diskusjon, har de bestemt seg for å fortsette i popgruppa, skriver The Sun.

  - Victoria vil ikke være den som splitter Spice Girls, og hun er glad for at de fortsatt holder sammen, sier en Spice-kilde til The Sun.

Morgenkvalmer

Egentlig ville Adams og Beckham holde graviditeten hemmelig. Men med Victorias morgenkvalme ble det etterhvert umulig å holde graviditeten skjult for de andre jentene i Spice Girls. Også den voksende magen ville etter hvert bli vanskelig å skjule i de trange sceneantrekkene på USA-turneen.

  Victorias baby ble unnfanget da Victoria Adams besøkte fotballhelten Beckham før VM i Frankrike, skriver den engelske avisa. Paret tilbrakte flere dager i romantiske Paris og på Rivieraen - uten å planlegge barn.

- Kjempeforelsket

- Hun er kjempeforelsket i David og gleder seg til bryllupet og familieforøkelse. Hun er lykkelig, sier Spice-kilden. Kjendisparet ble forlovet i januar og bryllupet skal holdes neste sommer - etter barnefødselen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer