Spice-Victoria er gravid

Snobbe-Spice Girl Victoria Adams (24) er gravid i tredje måned. Pappa er Manchester United-idolet David Beckham (23). Men Spice Girls-fansen trenger ikke å være redd. Jentene fortsetter som før.

Victoria fortalte resten av Spice Girls den gode nyheten på turné i USA denne uka. Alle ble forbløffet. Men etter flere timers diskusjon, har de bestemt seg for å fortsette i popgruppa, skriver The Sun.

  - Victoria vil ikke være den som splitter Spice Girls, og hun er glad for at de fortsatt holder sammen, sier en Spice-kilde til The Sun.

Morgenkvalmer

Egentlig ville Adams og Beckham holde graviditeten hemmelig. Men med Victorias morgenkvalme ble det etterhvert umulig å holde graviditeten skjult for de andre jentene i Spice Girls. Også den voksende magen ville etter hvert bli vanskelig å skjule i de trange sceneantrekkene på USA-turneen.

  Victorias baby ble unnfanget da Victoria Adams besøkte fotballhelten Beckham før VM i Frankrike, skriver den engelske avisa. Paret tilbrakte flere dager i romantiske Paris og på Rivieraen - uten å planlegge barn.

- Kjempeforelsket

- Hun er kjempeforelsket i David og gleder seg til bryllupet og familieforøkelse. Hun er lykkelig, sier Spice-kilden. Kjendisparet ble forlovet i januar og bryllupet skal holdes neste sommer - etter barnefødselen.

  Spice-Victoria var aldri i tvil om hun skulle beholde barnet:

  - Selv om barnet ikke er planlagt, var Victoria fra førtse stund bestemt på at hun skulle beholde babyen, sier Spice-kilden ifølge The Sun.

  For David Beckham er graviditeten en sjeldent god nyhet. United-stjernen er blitt mobbet overalt i England siden han ble utpekt til Englands syndebukk etter utvisningen mot Argentina i VM.

I OMSTENDIGHETER: Spice Girls' Victoria ... kjempeforelsket i sin David ...