Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spice-Victoria fikk straffetoll

LONDON(Dagbladet): Spice Posh Victoria Adams har fått 36.000 kroner i straffetoll. Dette er penger hun må ut med fordi hun ikke tolldeklarerte forlovelsesringen hun ga sin vordende mann David Beckham da de to forlovet seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Victoria Adams kjøpte den dyre diamantringen i Holywood i USA. Hun betalte nesten 170.000 kroner for forlovelsesringen hus gullsmedbutikken i USA.

Hun og David Beckham hadde blitt enige om å feire forlovelsen på et hotellrom i manchester. Victoria Adams fløy rett fra Hollywood til Manchester, men glemte i kaoset å fortolle diamantringen da hun passerte tollerne.

Victoria Adams skulle ha tatt kontakt med tollerne, og betalt et beløp for å hente ringen inn til England. Dette glemte hun, noe tollerne ble klar over da forlovelsen ble slått opp som en kongeforlovelse i britiske medier.

Nesten tapt

Tollvesnet forlangte først at David Beckham skulle ta av seg forlovelsesringen og levere den inn til tollerne. Da satte Victoria Adams flere av sine advokater på saken. Nå har fru/frøken Adams og Tollvesnet blitt enige:

Spicen må betale 36.000 kroner til staten, og dermed kan fotballhelt Beckham beholde ringen på hånden!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!