Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spider-Man er tilbake

Her er traileren til neste sommers storfilm.

LUNSJPAUSE: Neste sommer er Spider-Man tilbake på kino, denne gangen med Andrew Garfield i rollen som Peter Parker aka Spider-Man. Filmen er en helt ny start, eller en «reboot», etter trilogien med Tobey Maguire. Her fra innspillingen. Foto: Stella Pictures
LUNSJPAUSE: Neste sommer er Spider-Man tilbake på kino, denne gangen med Andrew Garfield i rollen som Peter Parker aka Spider-Man. Filmen er en helt ny start, eller en «reboot», etter trilogien med Tobey Maguire. Her fra innspillingen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se traileren nederst i saken!

(Dagbladet): Sist vi så Spider-Man på kino, i 2007, redded han dagen på storslått vis mens det amerikanske flagget flagret høyreist og ytterst synlig i bakgrunnen.

Nå er en ny film på vei, og den blir på se på norske kinoer nettopp 4. juli neste sommer, på den amerikanske nasjonaldagen.

Ny start «The Amazing Spider-Man» er likevel ingen ren videreføring av de tre foregående filmene. Faktisk gir Columbia den smidige superhelten en helt ny start på det store lerrettet.

«The Social Network»-stjernen Andrew Garfield tar over trikoten etter Tobey Maguire, mens Emma Stone fra «Easy A» og «Superbad» sørger for romansen i fotsporene til Kirsten Dunst.

Spennende casting Ellers på den spennende rollelista finnes navn som Martin Sheen (faren til Charlie) og Rhys Ifans.

Regien er det Mark Webb som har, sist kinoaktuell med «(500) Days of Summer».


BLITT SUPERHELT: Andrew Garfield spiller Spider-Man i den nye filmen.
BLITT SUPERHELT: Andrew Garfield spiller Spider-Man i den nye filmen. Vis mer