Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fridde til kjæresten i «Spider Man»

«Spider Man»-spillet skjuler en trist historie fra virkeligheten

- Maddie, vil du gifte deg med meg?

VILLE FRI: Tyler hadde store planer om å fri til kjæresten, og spurte spillselskapet Insomniac Games om de kunne hjelpe ham med å legge frieriet inn i videospillet «Spider Man». Noen få uker før spillet ble lansert, dumpet kjæresten ham. Foto: Insomniac Games
VILLE FRI: Tyler hadde store planer om å fri til kjæresten, og spurte spillselskapet Insomniac Games om de kunne hjelpe ham med å legge frieriet inn i videospillet «Spider Man». Noen få uker før spillet ble lansert, dumpet kjæresten ham. Foto: Insomniac Games Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det som i utgangspunktet skulle være en lykkelig kjærlighetshistorie, har snudd til å bli en trist historie om tapt kjærlighet i stedet.

Det hele begynte 10. mai i år, da Tyler tok kontakt med spillselskapet Insomniac Games for å høre om de kunne hjelpe ham med et frieri til kjæresten.

Sammen i fem år

Tyler hadde vært sammen med kjæresten i fem år, og hadde bestemt seg for at det var på tide å ta det neste steget.

- Jeg trenger deres hjelp. Dette er kanskje en egoistisk forespørsel, men jeg klar for å fri til kjæresten min, og jeg vil gjøre det på en spesiell måte. Er det en sjanse for at dere kan legge inn setningen «Madison, vil du gifte deg med meg?» noe sted i spillet?

Artikkelen fortsetter under videoen.

Et av årets mest etterspurte spill kommer til høsten, men hva vet vi egentlig om det? Henrik gir deg en oppdatering. #spiderman #spiderman #ps4 Vil du se mer av Dagbladet Spill? https://goo.gl/L6b1YP Følg oss også på Instagram: https://www.instagram.com/dagbladetspill/ Se mer her: https://www.dagbladet.no/spill Vis mer

Slik lød forespørselen Tyler skrev på Twitter, hvor han også tagget spillselskapet, og produsenter han visste jobbet med spillet.

Bare en dag senere svarte spillselskapet. Først var de nervøse for at kjæresten til Tyler skulle lese Twitter-svarene hans, men han beroliget dem med at det ikke kom til å skje.

Når de deretter fikk på det rene at han måtte vente til spillet ble lansert 7. september, og at han var villig til å vente denne tiden, var de ikke vanskelige å be.

- Hvem er vi til å stå i veien for kjærligheten? Vi sender deg en privat melding, og så får vi se om vi kan løse det på et vis, skrev Insomniac Games.

Som sagt, så gjort. I september kunne oppvakte fans legge merke til et skilt utenfor en kino i Manhattan, hvor spillet utspiller seg. Utenfor kinoen står teksten «Maddie, will you marry me?».

Ble slutt

Det eneste problemet er at Tyler og kjæresten ikke er sammen lenger. Det ble slutt mellom kjæresteparet noen få uker før spillet ble lansert.

En litt tristere Tyler har nå gått ut for å takke Insomniac for hjelpen, men også fortelle den triste historien om hva som skjedde, melder Polygon.

- Det som er så trist med dette skiltet nå, er at for tre til fire uker siden dumpet kjæresten min meg. Hun har kastet bort de fem årene vi hadde sammen, forteller han i en Youtube-video som ikke er tilgjengelig i Norge.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Vil du se mer av Dagbladet Spill? https://goo.gl/L6b1YP Følg oss også på Instagram: https://www.instagram.com/dagbladetspill/ Se mer her: https://www.dagbladet.no/spill Vis mer

Han forteller også at kjæresten skal ha fortalt ham at dette ikke var måten hun ønsket å bli fridd til uansett.

Spillselskapet har tilbudt seg å fjerne skiltet fra spillet i den neste oppdateringen, men Tyler sier han er glad for at skiltet fremdeles er i spillet. Nå håper han at noen andre kanskje kan bruke det til å fri til sin egen kjæreste.

Madison, kjæresten Tyler ville fri til, har selv gitt en uttalelse om forholdet til Houston Press. Hun forteller en annen side av historien, og mener frieriet slett ikke var så romantisk som han skal ha det til.

- Forholdet vårt hadde utviklet seg til å bli et forhold mellom mor og sønn. Jeg innså for et år siden at jeg ikke var lykkelig, og at han ikke forsto meg. Han forsøkte å redde forholdet gjennom et frieri, men dette var ikke slik jeg hadde sett det for meg uansett. Jeg har aldri vært glad i videospill, og har kun sett på det fordi jeg elsket ham, sier hun til avisa.

Hold deg oppdatert på gaming ved å følge Dagbladet Spill på Youtube!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!