Spill dataspill i lufta

Widerøe er første flyselskap i Europa med PSP ombord.

(Dagbladet.no): Det er ikke alltid like gøy å fly kortruter, spesielt om det var tomt for aviser, du har glemt penger til kaffe og har lest flymagasinet sju ganger før.

Nå har Widerøe tenkt å piffe opp flyturen - med dataspill og filmer.

Starter 1. desember

Som første flyselskap i Europa tilbyr Widerøe nå passasjerene å spille PlayStation Portable (PSP) i alle flyvninger som varer mer enn en time, skriver Nrk.no.

På PSP kan du både spille spill og se filmer på såkalte UMD-disker. Begge deler vil være mulig å oppleve ombord på flyvningene til Widerøe etter den første desember i år.

- Lover godt for aktivisering

- Store mengder PSP-spill og filmer er under utvikling og produksjon. Dette lover godt for aktivisering om bord i Widerøe-flyene, forteller markedssjef i Widerøe, Trude Erlandsen, til Nrk.no.

Dette må vel også kunne sies å være en endelig bekreftelse på at det er helt greit å spille håndholdte maskiner i lufta - selv om de har innebygd trådløst nettverk.

SPILL I LUFTA: Widerøe er første europeiske flyselskap til å tilby PlayStation Portable på sine flyvninger. Foto: Scanpix
SPILL I LUFTA: Widerøe er første europeiske flyselskap til å tilby PlayStation Portable på sine flyvninger. Foto: Scanpix Vis mer
RASK TUR: Flyturen kan være over før du vet ordet av det med rett underholdning mellom henda.