Spill deg gjennom 24 timer

Jack Bauer er tøff også på PlayStation 2.

(Dagbladet.no): I dag ble det kjent at «24: The Game» blir utviklet kun til PlayStation 2 i samarbeid med Twentieth Century Fox. Spillet er en videreutvikling av den populære TV-serien «24», der den hardbarka agenten Jack Bauer redder verden gang på gang.

Som i serien vil handlingen også i spillet utspille seg over ett døgn - nøyaktig 24 timer.

Seriens manusforfattere, stjerner og produsenter er alle med på å lage spillet, så sjansene er gode for at det kan bli spenning foran skjermen også denne gang.

Hvem drepte presidenten?

Rammen er Los Angeles og Bauer jobber fortsatt i Counter Terrorist Unit (CTU). I spillet hopper i vi rett inn i tidsrammen mellom sesong to og tre, og vi vil få svar på en rekke spørsmål som er blitt stående åpne.

Hvem prøvde egentlig å drepe president Palmer? Hvordan fikk Kim Bauer egentlig jobb i CTU? Hvordan har det seg at Jack Bauer og Chase Edmunds begynte å jobbe sammen?

Forhåpentligvis er det også andre ting vi får oppleve i spillet - det skal ikke bare være for beinharde «24»-fans, men også for de som er interesserte i et «intenst, non-stop tidspresset gameplay», skal vi tro pressemeldingen Sony har sendt ut.

Stjernene er med

Mange av stjernene fra serien låner både ansikt og stemme til spillet. Blant dem er Kiefer Sutherland selvfølgelig å finne i rollen som Jack Bauer, Elisha Cuthbert spiller datteren Kim, og Carlos Bernard er Tony Almeida.

I løpet av spillets over 100 oppdrag får du oppleve flere former for spilling. Til fots kan du skyte vilt, snike deg, løse oppgaver og opptre som snikskytter. I bilscenene varierer tempoet fra saktegående til lynkjapp forfølgning.

I tillegg kan du som Jack benytte flere (sikkert ulovlige) metoder for å vri informasjon ut av folk, dekode informasjon og studere satelittbilder.

Forvent spillet i butikkhyllene i løpet av høsten - eksklusivt til PlayStation 2.

ER MED:</B> Mange av stjernene i «24», her fra utdelingen av Golden Globe-prisen serien har fått, er med i spillet.
ER MED:</B> Kim Bauer, i form av Elisha Cuthbert.
ER MED:</B> Agent Jack Bauer er selvfølgelig representert ved Kiefer Sutherland.