Spill deg gjennom barnebøkene

Her er fem nye barnebokapper for nettbrett og mobil.

KLASSIKER: Tove Janssons bildebok «Hvordan gikk det» har blitt en gjennomført barnebokapp. Illustrasjon fra appen
KLASSIKER: Tove Janssons bildebok «Hvordan gikk det» har blitt en gjennomført barnebokapp. Illustrasjon fra appen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: Med mobil og nettbrett kan du spille deg gjennom barnebøkene, eller bli din egen høytleser. Mulighetene er mange når barnebøkene går fra perm til skjerm, og allerede finnes det svært mange norske barnebokapper i Appstore.

Herved kjører vi i gang med en ny, månedlig spalte, der vi vil omtale nye barnebokapper. Her er fem nye utgivelser som dukket opp i sommer.

«Elleville Elfrid: Verdens beste strandtur». Av Bo Hr. Hansen  Rock Pocket / Kool Produktion Passer iPhone og iPad. Alder: 3+

Bok med mange valgmuligheter. Du kan velge om du vil lytte til høytleser Trond Brænne, eller spille inn og lytte til din egen høytlesning (eller mammas og pappas). Du kan skru av og på lyd og bakgrunnsmusikk, og velge om du vil bla kronologisk eller hoppe fritt mellom oppslagene. Hvert oppslag inneholder noe å klikke på. Du kan få sola til å gå opp og ned, hjelpe Elfrid med å rydde lekene på plass, og avslutte med et puslespill. Mer lek enn bok - det er klikkemulighetene som er spennende. Historien om Elfrid og vennene som planlegger strandtur er nokså langdryg og stillestående.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer