Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spill gratis hele påska

Klar for å spille litt i påska? Her er de feiteste gratis spilldemoene på markedet akkurat nå.

Del dine påskespill-tips Det er slutt på tida da du brukte flere hundre kroner på et spill, kom hjem og skjønte at du hadde kjøpt katta i sekken da du sjekket spillbarheten. Alle de store selskapene legger ut spillbare demoer på nettet, slik at du kan få en liten forsmak før du bruker dine surt oppsparte penger.

Det kan du selvfølgelig dra nytte av. Ved å laste ned et par demoer kan du slå ihjel mange timer helt gratis.

Den anerkjente spillsiden GameSpot har en oversikt over de mest populære nedlastningene til PC. Den inneholder bare actionspill og strategispill, men i faktaboksen på denne sida finner du også lenker til nettsider der du kan finne alt fra barnespill til grøssere.

  • Den mest populære demoen er fra spillet Postal 2. Det er trolig det mest voldelige spillet som finnes, og er blitt slaktet i de fleste spillblader, men det stopper ikke splatterfansen fra å strømme til. Spillet har aldersgrense 18 år.
  • På andreplass finner du Tom Clancy\'s Rainbow Six 3: Raven Shield. Du leder en antiterrorstyrke, og er utstyrt med det alt det siste innen høyteknologiske hjelpemidler. Det finnes to versjoner av demoen, en du kan spille alene og en du kan spille sammen med andre på nettet. Spillet har fått meget gode kritikker.
  • Age of Mythology er ett av de beste strategispillene som er kommet til PC. Spillet, som er utviklet av Ensemble Studios, skiller seg fra Age of Empire-serien ved at mye av historien er diktet opp. Du kan styre hærskarer med soldater som bueskyttere og spydkastere sammen med mumier, troll og minotaurer. Er «must» for strategifrelste.
<>

Fileplanet.

Fileshack.

3D Gamers.

Gigex.

Worthplaying.

<>Her kan du laste ned demoene:


Bandits: Phoenix Rising er et kampspill for biler. Handlingen er lagt til framtida, der du må kjøre rundt og plaffe ned fiender. Det har fått greie karakterer, men dette er et typisk spill som ikke havner midt på treet. Enten liker du det, eller så synes du det er dønn kjedelig.

Andre spill på GameSpots liste er strategispillet Trevor Chan\'s Resturant Empire, bilspillet Pro Race Driver, Freelancer og Vietcong.

Vi vil i tillegg anbefale demoen til Battlefield 1942, som du kan leke deg med hele påska uten å gå lei.Del dine påskespill-tips

Bandits: Phoenix Rising
Postal 2
Tom Clancy\'s Rainbow Six 3: Raven Shield
Age of Mythology
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media