Spill hele helga

Drøssevis av gratispill på 123spill.no

Storm The House 3

Oppfølgeren er her. Skyt fiendene før de når huset. Sikt og skyt med musa, reload med space. Z eller musehjulet skifter våpen. Kjøp oppgraderinger. Ikke dø.

Burnin\' Rubber 2

Racingspill der du ikke bare må slå konkurrentene, men også samle poeng på veien. Kjør over poengboblene, og husk å svinge innom bonusgjenstandene ...

Numbskull

Et uvanlig puslespill med et skjelett i hovedrollen. Hodet er skilt fra kroppen, og du skal få dem til å møtes. Flytt ting ved å markere en del av spillefeltet og slippe. Da roterer det du valgte.

Super Marine

Her har du tre ting du må klare: Beskytte din egen base, holde deg i live og ødelegge fiendens base. Styr med w, a, s og d, skift våpen med 1, 2, 3 og 4. Sikt og skyt med musa.

Spill hele helga

Pixelist

Elegant museøvelse. I starten av hvert nivå får du se hvilke klosser du skal ta og i hvilken rekkefølge du skal ta dem. Forsøk å unngå de andre klossene så godt du kan.

Extreme Trucks

Styr monstertrucker gjennom ulendt terreng og forsøk å komme deg til utgangen av nivået mens du ennå har biler igjen. Bruke piltastene til å styre farten og til å holde balansen.

Robokill

Saftig skytespill. Gå fra rom til rom mens du plaffer løs det du er god for. Plukk med deg kontanter, ammunisjon og oppgraderinger på veien.Styr med w, a, s og d. Sikt og skyt med musa.

Portal Wars

Slåssespill mellom populære spillsider på nettet! Slå med A, skyt med S, beskytt med D - mens du spretter rundt med piltastene med selve nettsidene som bakgrunn.

Dogfight 2

Oppfølger til det populære flyspillet Dogfight. Her må du styre flyet med piltastene, mens du skyter med space og bomber med control. Skyt mål og fiendefly mens du selv holder deg i lufta!

Look out, Mr Johnson

Skrem Johnson på rett vei. Styr spøkelset med musa. Klikk foran og han snur, under så hopper han, over så dukker han. Ta på fiender, trykk A, og spis dem. Fjern hindere på samme måte.

Nano Farm

Du må føre sauene trygt i mål, uten at noen av dem treffer et elektrisk punkt. Du styrer sauene samtidig med piltastene - de beveger seg likt, så her må du ha tunga rett i munnen!