Spill julespillene

Vi har samlet spillene som setter deg i riktig stemning.

Julenissen og hans julekolleger er nemlig aktive også på spillfronten.

Julepynten har alltid vært for fin til å leke med. Men i spillet Santa Balls 2 har du lov til å knuse julekulene. Poenget er å bytte om to og to julekuler slik at du får tre eller flere like på rad. Kulene forsvinner, og erstattes av nye. Jo flere du får på rad samtidig, jo flere poeng får du. Julenissen kommenterer spillet ditt fortløpende.

I år er julenissen i tidsnød. Han har antakeligvis somlet bort så mye tid på å knekke julekuler at tusen og ett snart er ute. Du må hjelpe ham å levere gaver. Råkjør med reinsdyrene i Santa Claus 2000 og slipp gaver ned til husene før tida er ute.

Årest nisse liker sjampanje. Litt for godt. I spillet Sober Santa er din oppgave å holde julenissene på føttene samtidig som du samler sjampisglass til han. Jo mer han drikker jo vanskeligere blir det. Prøv du også!

Har du lyst til å være en liten, uskyldig mus på en rullende snøball? Prøv The Snowrider. Din oppgave er å hoppe over steinene.

Klar for noe litt mindre uskyldig. Du er leiemorder og i Hitman 2 Christmas Game skal du knerte ned de plagsomme. Småalvene angriper med sukkertøystenger. Du har to gunnere å beskytte deg med.

Flipperspill med snøballer er absolutt jul 2002. I Snowball Pinball kaster en liten av snøballer inn i spillet, og de må du ikke miste. Styr med z og m.

Vi avslutter med godbiten: snøballkrig! I Snow Craft skal du kast så mange snøballer på det andre laget at du kommer videre til neste brett. Du styrer med musa, og får ekstra kraftige kast om du holder musknappen inne lenge.