Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spill med motorsag

Dette makabre spilltilbehøret slår alt.

 • Se bilder fra spillet
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill(Dagbladet.no): Obskure kontrollere til dataspill er ingen ny greie - til «Onimusha 3» kunne du styre spillet med en katana (et samuraisverd), for å nevne noe.

  Men når «Resident Evil 4» kommer til GameCube neste år en gang, vil du kunne spille det med en motorsag. Jepp, en motorsag.

  Det er firmaet NubyTech som kommer med den noe uvanlige spillkontrolleren, som neppe vil vekke begeistring hos bekymrede foreldre i det ganske land.

  I spillet styrer du helten Leon Kennedy, som må overvinne en hel landsby med fiendtlige sjeler. En stor del av spillet handler om å kjempe seg forbi folk med ikke fullt så gode hensikter - og her kommer altså motorsagen inn i bildet.

  Det hele virker vanvittig - og en smule groteskt. Spillopplevelsen vil unektelig bli mer realistisk (på godt og vondt) når du faktisk svinger en motorsag for å kappe opp en figur på skjermen - men så lenge kun de som er gamle nok får legge sine hender på spillet, er det duket for en, tja, interessant opplevelse.

  Det ventes at motorsagkontrolleren vil komme i salg samtidig som «Resident Evil 4», og at den vil koste rundt 200 kroner.

 • Se bilder fra spillet
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill
<B>MAKABERT:</B> Dette er konsepttegningen til en spillkontroller - i form av en motorsag. Mon tro om noen kommer til å reagere?
<B>HARDT MOT HARDT:</B> Dette er det eneste vi har sett av motorsag-action i «Resident Evil 4», og det er <I>fienden</I> som står for sagingen. Men nå tyder alt på at også du vil få mulighet til dette ...
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media