- Spill poker med gutta

Kate Hudson røyker sigar og spiller poker med kameratene til sin mann. Slik tror hun det blir enklere å lykkes i kjærlighetslivet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet): Søt, sjarmerende og stadig mer populær i Hollywood. Kate Hudson har hatt en oppløftende karriere siden «Almost Famous», og flere i bransjen mener hun er et skoleeksempel på hvordan du skal bygge opp din egen filmkarriere.

- Gjorde alle feil

24-åringen er aktuell i ikke mindre enn fire filmer, men hevder hun er forberedt på at nedturen vil komme.

Nå har hun slått seg sammen med Matthew McConoughay i den romantiske komedien «Hvordan bli dumpet på ti dager», som snart har norgespremiere, og hun kvier seg ikke for å fortelle om sin egne erfaringer og å komme med sine råd om den vanskelige kjærligheten.

- Jeg tror det viktigste i et forhold er å ta sjanser, sier Kate Hudson, som giftet seg med den tidligere Black Crowes-profilen Chris Robinson nyttårsaften 2000.

- Vi gjorde vel alle de feilene som samlivsekspertene mener du kan gjøres. Vi var fullstendig avhengige av hverandre. Hvis jeg ikke var sammen med Chris, ringte jeg ham. Og etter noen uker kom jeg med koffertene og hundene mine - og banket på døra til Chris, sier Kate Hudson og ler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer