Spill Xbox 360 før alle andre!

Dagbladet.no inviterer deg til en helaften med Xbox 360-spilling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Svar på vår «Perfect Dark»-quiz for å vinne!

(Dagbladet.no): Det er ikke lenge til Xbox 360 lanseres her til lands. Den 2. desember braker det løs - men du kan få muligheten til å spille en lang rekke Xbox 360-spill allerede før det.

Vi har fått en mystisk forespørsel fra Joanna Dark, som du kanskje kjenner fra spillet «Perfect Dark». Hun har funnet seg til rette i Oslo i tiden før hennes nye spill «Perfect Dark Zero» kommer ut - og ettersom hun bruker mye tid på å jakte på skurker, står Oslo-leiligheten hennes mye tom.

Ettersom du finner en hyggelig jente under den tøffe fasaden, har Joanna vært så grei at hun har lånt bort leiligheten sin til oss en hel kveld. Når hun ikke er ute på jobb, foretrekker hun tydeligvis å spille spill - derfor er leiligheten hennes fylt til randen med Xbox 360-maskiner og tilhørende spill.

Vi vil ikke være verre enn Joanna, og har derfor bestemt at fire av våre lesere skal få bli med oss på kosestunden. For å bli en av de heldige, må du svare på noen enkle spørsmål.

Som om ikke det er nok: Om du vinner, får du lov til å ha med deg en kompis eller venninne.

Vi har fått tilgang til Joannas leilighet hele kvelden den 19. oktober (datoen er flyttet en kveld fram). Den befinner seg på en skjult adresse i Oslo et sted, så om du vinner må komme deg til byen for egen maskin.

Du kan delta i konkurransen til og med den 17. oktober klokka 12.00. Vi kontakter vinnerne etter trekningen. Konkurransen er kun åpen for de som er 16 år eller eldre - om du er under 18 år må du spørre dine foreldre om lov først ...

DU KAN SPILLE FØRST: Dagbladet.no inviterer fire lesere (og noen kompiser) med for å prøve Xbox 360 allerede nå i oktober. Delta i denne quizen for å vinne! Foto: Microsoft
DU KAN SPILLE FØRST: Dagbladet.no inviterer fire lesere (og noen kompiser) med for å prøve Xbox 360 allerede nå i oktober. Delta i denne quizen for å vinne! Foto: Microsoft Vis mer

• Svar på vår «Perfect Dark»-quiz for å vinne!

INVITERER HJEM TIL SEG: Joanna Dark har slått seg ned i Oslo, og inviterer deg hjem til seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer