Spillekåt Liam ga ekstrakonsert

KRISTIANSAND (Dagbladet.no): En spillekåt Liam Gallagher ga en aldri så liten ekstrakonsert i lobbyen på Hotell Ernst i ettermiddag. I kveld går de på scenenn i en garantert fullstappet Bendiksbukt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lobbyen på Ernst er stedet å henge hvis du vil se stjernene på Quart. Tidligere i uka spilte Moby en aldri så liten solokonsert på hotellets flygel til ære for presse og forbipasserende.

Og i dag var turen kommet til Quartens andre store stjerne i år, Liam Gallagher.

For mens storebroer Noel er på ferie fordi han ikke gidder å turnere utenfor Storbritannia lenger, var Liam så spillekåt at han hang på seg kassegitaren og vandret syngende rundt i gangene på hotellet.

- Jeg er spent på konserten og er i fin form, sa Liam til NRK Metros Liv Kaldestad, som møtte han i gangen utenfort NRKs redaksjonslokale.

Ekte Oasis?

Og Liam er ikke den eneste som er spent. Mange nerver har stått lenge i helspenn i forbindelse med kveldens Oasis-konsert, som er det absolutte høydepunktet i årets program. Helt siden Noel ga opp 'oversjøisk turnering' har Quart-ledelsen vært nervøse både for hvorvidt bandet ville holde i sammenføyningene, og hvorvidt de ville få 'ekte vare' siden bandets kreative sentrum holdt seg hjemme. Tragedien i Roskilde senket heller ikke akkurat spenningsnivået før kveldens utsolgte konsert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer