Filmfestivalen i Cannes

Spiller Elton John: - En av de beste dagene i livet mitt

Skuespiller Taron Egerton (29) tok til tårene.

EMOSJONELT: Både Elton John og hovedrolleinnehaver Taron Edgerton tok til tårene under visningen av “Rocketman” under filmfestivalen i Cannes. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

CANNES (Dagbladet):- Det var en av de beste dagene i livet mitt, sier skuespiller Taron Egerton. Det er Egertons første møte med pressen etter verdenspremieren her i Cannes på «Rocketman», filmen om Elton John, der han både gråt sine salte tårer og opptrådte etterpå sammen med artisten selv.

- Jeg ble visst litt emosjonell, medgir Egerton.

- Det er ikke en typisk, biografisk film, og vi går ikke gjennom sangene i kronologisk rekkefølge. Vi tar oss friheter med sannheten. Da er det fint at mottakelsen har vært så vidunderlig.

Globalt fenomen

Mens publikum jublet, har kritikerne vært mer delt om «Rocketman», som illustrerer de klassiske Elton John-låtene med drømmende musikalscener.

- Grunnen til at filmen er slik er at Elton er like mye en idé som et menneske, sier Egerton.

- Han er et globalt fenomen som mange mennesker føler eierskap til. Vi forbinder disse sangene med store øyeblikk i livet vårt, og det er grunnen til at folk har investert så mye i ham. Det er litt overveldende hvor enormt det hele er. Jeg hadde det privilegium å få tilbringe mye tid med ham, og han forteller deg virkelig alt. I filmen blir sangene brukt for illustrere forskjellige faser og sinnstilstander i Elton Johns liv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer