Spiller for lottokuponger

Black Debbath går nye veier for å kunne betale for en utagerende rock \'n roll livsstil.

De dobbelte Spellemannpris-vinnerne Black Debbath har svidd av sin siste krone i en forrykende karusell av raske biler og musserende vin. Så langt har ikke musikken gjort dem hverken rike eller delvis velstående, og nå forsøker gruppa seg med et pilotprosjekt.

10. april spiller de for ferdig utfylte lotto-kuponger på studentkjelleren på Bislet Høyskolesenter i Oslo.

- Vanligvis er honoraret vårt nærmere fem siffer enn syv, så dette er et pilotprosjekt for å se om det blir mer lukrativt enn å spille for vanlig honorar. Antageligvis vil dette bli fast kutyme, sier pressekontakt og bassist i Black Debbath, Egil Hegerberg, til Dagbladet.no.

- Hvor mye må folk spille lotto for for å komme inn på konserten?

- Der sier du noe, dette har vi faktisk ikke tenkt på engang. Dette er jo helt bak mål, det er jo helt på trynet. Folk må fortsatt betale 100 kroner i inngangspenger for å komme inn på konserten, men vi skulle ta ut konserthonoraret i ferdig utfylte lottokuponger, sier Hegerberg.

- Så folk kan ikke møte opp i døra med en ferdigutfylt lottokupong til 100 kroner og komme inn altså?

- Prøv det! Jeg anbefaler folk å prøve det. Og går det ikke så har man jo en billett til livets lykkelotteri selv.

Hegerberg drømmer om milliongevinst etter onsdagens konsert, og hevder at alt under en million i premie er en skuffelse.

- Hvis vi vinner en storgevinst kommer vi til å kjøpe enda dyrere luksusbiler. Vi kommer også til å bytte ut pilsen med eksport-øl, ja kanskje aller helst gull-øl, og ta en sydentur.

  • Se opp for lykkelige Black Debbath-millionærer i Benidorm.

    john.rasmussen@dagbladet.no

GJELDSTYNGET: En knallhard livsstil hard tatt rotta på økonomien til Black Debbath. Nå prøver de lotto-lykken for å finansiere pengemisbruket.