Spiller gratis i LA

Rolling Stones har aldri deltatt på noe veldedighetsarrangement, men nå har de funnet et verdig formål. Du kan vinne gratis billetter.

6. februar spiller de gratis i Los Angeles for å vekke folks oppmerksomhet mot den globale oppvarmingen, melder de på sin hjemmeside, rollingstones.com.

Arrangør er NRDC, the Natural Resources Defense Council, og det noe aldrende bandet skriver at de vil ha oppmerksomhet mot drivhuseffekten og på hvilke muligheter som finnes til å rette opp problemet nå.- Innsatsen til The Rolling Stones vil være med på å bygge opp støtten til NRDCs innsats for å bekjempe den globale oppvarmingen, sier president John H. Adams i NRDC.

Fans kan vinne gratis billetter via hjemmesiden www.nrdcstonesconcert.org, eller ved å sende et postkort med navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato til NRDC Stones Concert, P.O. Box 15099, North Hollywood, CA 91615-5099.

Du trenger ikke å gi noe penger til organisasjonen for å vinne billettene. De blir plukket ut helt tilfeldig, og vil bli varslet.

Bandet har aldri før deltatt på noen veldedighetskonsert som band. De fleste husker kanskje Mick Jagger sammen med David Bowie under Live Aid-konserten på 80-tallet, men som band har de ikke vært med før.

Konserten vil bli slutten på USA-turneen til bandet, som vil fortsette i Australia den 18. februar, før de reiser videre til Asia og Europa.

<B>SPILLER GRATIS: Mick Jagger og The Rolling Stones spiller gratis for å øke oppmerksomheten mot global oppvarming.