Spiller homofilt par i ny Netflix-komedie

Martin Sheen og Sam Waterston som hemmelige elskere.

ELSKERE: Martin Sheen og Sam Waterston spiller homofile elskere i den kommende Netflix-komedien «Grace and Frankie», der de spiller mot blant andre Jane Fonda og Lily Tomlin.
ELSKERE: Martin Sheen og Sam Waterston spiller homofile elskere i den kommende Netflix-komedien «Grace and Frankie», der de spiller mot blant andre Jane Fonda og Lily Tomlin. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): En av Netflix sine kommende humorserier er «Grace and Frankie» der selveste Jane Fonda og Lily Tomlin («9 to 5») spiller tittelfigurene — to erkefiender som får hverdagen snudd på hodet da ektemennene deres kommer ut av skapet som homofile elskere gjennom 20 år.

Fra før visste vi at Martin Sheen («West Wing», «Apocalypse Now») skulle spille Robert, Frankies ektemann, og nå har også Sam Waterston («The Newsroom», «Law & Order») kastet seg på som Grace sin ektemann, Sol.

Det melder The Hollywood Reporter.

Skreddersydd — Vi eksperimenterer litt med komedie for å se hvilke typer skreddersying vi trenger for ulike markeder, sa Netflix-visepresident Cindy Holland tidligere i år om selskapets nye innhopp på komediefronten.

Tomlin og Fonda er i virkeligheten gamle venner, som er kjent for å ha spilt sammen i filmer som Dolly Parton-komedien «9 to 5» — og har ellers spilt mye tv-roller de siste årene.

Waterston har de siste årene spilt Charlie Skinner i Aaron Sorkins HBO-serie «The Newsroom» — som i år får sin tredje og siste sesong — hvor Jane Fonda også har hatt en rolle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer