- Spiller ikke for mindreårige

Cloroform svarte leserne.

(Dagbladet.no): Livefavorittene Cloroform spiller på Feber i Oslo fredag, med et nytt tilskudd på gitar.

Raldo Useless fra nå oppløste Gluecifer blir med Kaada & co. på scenen, og er også med når bandet drar på turné i Tyskland i januar.

Bandet ga ut sin siste skive «Cracked Wide Open» i april:

«Så slapp de den helt løs, popmentaliteten som har lusket i bakgrunnen av Cloroforms forunderlige, torturerte og støyfunky musikalske sirkus. «Cracked Wide Open» er new romantics og punk, Morten Abel og Mr. Bungle, men det er først og fremst herlig intelligent popmusikk», skrev Dagbladets anmelder Lars Eirik Eide, og trillet en femmer på terningen.

Cloroform er nominert til Alarmprisen i kategorien frimusikk/elektronika, og du kan lese mer om bandet på deres offisielle hjemmeside.

Har Useless meldt permanent overgang? Hva er deres beste konsertminner? Og hvordan tror de tyskerne kommer til å reagere på liveshowet?

INVADERER TYSKLAND: Cloroform er i ferd med å dra på turné til Tyskland. Men først venter Feber i Oslo. FOTO: FRANK KARLSEN
INVADERER TYSKLAND: Cloroform er i ferd med å dra på turné til Tyskland. Men først venter Feber i Oslo. FOTO: FRANK KARLSEN Vis mer
HJELPER TIL: Tidligere Gluecifer-medlem Raldo Useless.