Spiller inn gigantisk «Snømannen»-scene - men statistene får ingen informasjon på forhånd

- Fikk bare beskjed om å kle meg godt.

UFOREBEREDT: Harald Lundstein er an av over 300 statister som skal spille inn en scene til «Snømannen» i Rådhuset denne helga. Men Lundstein har fått vite lite om akkurat hva han skal gjøre. Foto: Privat
UFOREBEREDT: Harald Lundstein er an av over 300 statister som skal spille inn en scene til «Snømannen» i Rådhuset denne helga. Men Lundstein har fått vite lite om akkurat hva han skal gjøre. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Denne helga spilles en av de mest omfattende scenene til «Snømannen» inn i og rundt Rådhuset i Oslo.

Over 300 statister er hentet inn til innspillinga ifølge annonser fra castingbyrået Camilla Casting, blant annet for å spille servitører, sikkerhetsvakter, fotografer og journalister til en festscene.

I tillegg var flere politibiler og politihester i bruk da regissør Tomas Alfredson gjorde flere opptak utenfor Rådhuset i dag. Arbeidet fortsetter utover kvelden.

I likhet med resten av scenene som er spilt inn i Oslo den siste måneden, er filmselskapet bak «Snømannen» varsomme med å opplyse media om akkurat hva som skal spilles inn i Rådhuset.

Men ifølge statisten Harald Lundstein, får heller ikke statistene vite noe før de faktisk dukker opp på filmsettet.

- Jeg skal spille en fotograf og jeg er ganske sikker på at jeg skal være utendørs. Jeg har bare fått beskjed om å kle meg godt, sa Lundstein til Dagbladet før dagens innspilling.

- Stjernene vet nok mer 58-åringen jobber til daglig som videofotograf og ble håndplukket til «Snømannen» på grunn av en lignende rolle han har hatt i Erik Poppe-filmen «Kongens nei - tre døgn i april».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer