Spiller jula inn

Julemusikantene går så det suser i år igjen, og nå har også M2M meldt seg på. Lille julaften opptrer Marion Ravn (16) og Marit Larsen (17) på Egertorget sammen med Bjørn Eidsvåg, Tommy Tee og Diaz.

Jentene er hjemme på juleferie etter en hektisk høst i USA, hvor de blant annet var oppvarmingsband for Hanson på deres turné.

Hjemme

- Det er deilig å være hjemme og feire jul. Jeg gleder meg til å spise masse god mat og pakke opp julegaver. Akkurat nå holder jeg på å pakke inn presanger til venner og familie, forteller Marion når vi ringer henne hjemme i Lørenskog.

Lørdag klokka 13.00 blir hun og partner Marit Larsen medlemmer av den eksklusive julemusikantklubben. De skal avslutte årets konsertserie sammen med Bjørn Eidsvåg, Tommy Tee og Diaz.

I studio

- Frelsesarmeen gjør mye godt for mange, og vi vil gjerne være med og støtte dem. Marit og jeg er glade for å kunne være med på dette. Og så er det så koselig med musikk i julegatene, sier Marion.

Julemusikantene

Dagbladet arrangerer i år Julemusikantene for femte gang. Kjente artister spiller gratis, mens Frelsesarmeens bøssebærere samler inn penger blant publikum. Alle pengene går uavkortet til Oslo Slumstasjon. Hittil i år har julemusikantene fått inn 287 000 kroner.

Etter jul begynner innspillingen av jentenes andre plate. Debutalbumet «Shades Of Purple» har solgt over en million eksemplarer, 30000 av dem i Norge.

- Det er ikke helt bestemt hvor innspillingen skal foregå, men det blir nok i USA, ettersom vi har platekontrakt med et amerikansk selskap. Vi har faktisk tilbrakt mer tid i USA enn i Norge det siste året, sier Marion.

JULEMUSIKANTER: Marion Ravn (16) og Marit Larsen (17) skal opptre på Egertorget sammen med Bjørn Eidsvåg, Tommy Tee og Diaz.