«Book of Mormon»

Spiller sammen i en av tidenes norske musikalsuksesser: - Vi er som et gammelt ektepar

«Book of Mormon»-talentet Kristoffer Olsen ble teateryndling over natta.

NY STJERNE: Skuespiller og sanger Kristoffer Olsen er glad i sofaen etter maratonkjøret som mormoner på Det Norske Teatret. - Det spruter svette av meg, krevende og veldig morsomt, sier kometskuespilleren. Foto: Anders Grønneberg
NY STJERNE: Skuespiller og sanger Kristoffer Olsen er glad i sofaen etter maratonkjøret som mormoner på Det Norske Teatret. - Det spruter svette av meg, krevende og veldig morsomt, sier kometskuespilleren. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Han er ikke bare ukjent, han er veldig ukjent». Omtrent slik lanserte «Book of Mormon»-regissør Vidar Magnussen skuespiller Kristoffer Olsen da musikalen ble presentert tidligere i år.

Nå påstår hans makker på scenen i den elleville religionskritiske musikalen, Frank Kjosås, at han på kort tid vil bli en stor stjerne.

- Stjerne? Nei, jeg har vanskeligheter med å se meg selv som stjerne. Men jeg er glad for responsen, og jeg er stolt av det vi har fått til, for vi er en gjeng, sier Kristoffer Olsen (32).

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer