Spiller spåkone

PARK CITY, UTAH (Dagbladet): Med en film om kvinner og kjærlighet troppet Calista Flockhart opp på Sundance-festivalen i går. Nå skal «Ally McBeal»-stjernen spille spåkone.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Regissøren Rodrigo Garcia er sønn av nobelprisvinner Gabriel Garcia Marquez, og debuterer med «Things You Can Tell Just By Looking At Her». Han har selv skrevet manus, og filmen er et direkte resultat av Sundance-instituttets arbeid med manusutvikling og regi for nye talenter.

Kvinneinnsikt

Hans team av kvinnelige skuespillere (Valeria Golino, Amy Brenneman, Kathy Baker, Calista Flockhart og Holly Hunter) lovpriste ham i går som en mann med innsikt i kvinner.

Filmen, som også har Glenn Close og Cameron Diaz på rollelista, basker med det evige temaet: Kjærlighet. Kvinner med forskjellig ståsted, bakgrunn og alder veves sammen i en film der alle må analysere sine egne liv, og noen må forholde seg til dyp ulykke.

Enkelt og bevegende

Som Calista Flockhart. Hun spiller en kvinne som spår i kort og tar vare på en dødssyk kjæreste (Golino).

- Det var undertekstene i manuset som tiltrakk meg, sier Flockhart.

- Det pranger ikke, men er enkelt og bevegende. Valeria og jeg jobbet godt og hardt sammen med et deprimerende stoff. Alt var svært intenst, men jeg føler at vi hadde en god kjemi. Rodrigo sørget for humoren, så vi ikke druknet helt i det mørke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer