Spillernes skyld

«De norske spillerne løp for lite og kjempet for dårlig.

Esten O. Sæther

«Nå må dere ikke legge skylden på Hareide eller på spillere, det er football og sånt skjer. Tyrkia rundtspilte Norge i går kveld,selv om de har hatt negative følelser de siste 4 kampene, de kjempet og satset.. Norge var så dårlig offensiv, og på midtbanen, og kjempet lite.

M.P

«Media og Tv2, la være å legg skylden på Opdal. Det er ikke hans feil at Norge tapte, Norge som lag spilte dårlig. Typisk media at de må finne EN enkeltperson som de kan legge skylden på.

Mikael Rivera

«Norge spilte dårlig, javisst, men du kommer ikke bort fra at Opdal skulle tatt 1-1 målet. Hadde han gjort det ville resultatet vært et annet, ikke sant? Så det er Opdals skyld at Norge tapte, sånn er det bare, enten du liker det eller ikke.

Per Spellmann

«Tja, eller Carew sin skyld siden han ikke fikk mål.. eller riise sin skyld siden han ikke dekket opp mannen sin, eller Tettey sin skyld at han sentret så mye tversover passninger at du skulle tro det var en junior spiller på banen, eller Haareide sin skyld som ikke byttet ut Iversen som bare gikk å laffet rundt omkring osv osv osv osv osv... Greit at Opdal tabbet seg ut, hele landslaget gjorde det. Men å skylde på han blir litt for dumt..

Dan O.

«Her hadde vi kampen som kunne tatt oss til EM, men ikke fortvil - det en enda en muliget igjen. Mirakler har skjedd før. Idag må vi bare innrømme at vi tapte for et mye bedre lag. Golf 140