Spillernes skyld

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«De norske spillerne løp for lite og kjempet for dårlig.

Esten O. Sæther

«Nå må dere ikke legge skylden på Hareide eller på spillere, det er football og sånt skjer. Tyrkia rundtspilte Norge i går kveld,selv om de har hatt negative følelser de siste 4 kampene, de kjempet og satset.. Norge var så dårlig offensiv, og på midtbanen, og kjempet lite.

M.P

«Media og Tv2, la være å legg skylden på Opdal. Det er ikke hans feil at Norge tapte, Norge som lag spilte dårlig. Typisk media at de må finne EN enkeltperson som de kan legge skylden på.

Mikael Rivera

«Norge spilte dårlig, javisst, men du kommer ikke bort fra at Opdal skulle tatt 1-1 målet. Hadde han gjort det ville resultatet vært et annet, ikke sant? Så det er Opdals skyld at Norge tapte, sånn er det bare, enten du liker det eller ikke.

Per Spellmann

«Tja, eller Carew sin skyld siden han ikke fikk mål.. eller riise sin skyld siden han ikke dekket opp mannen sin, eller Tettey sin skyld at han sentret så mye tversover passninger at du skulle tro det var en junior spiller på banen, eller Haareide sin skyld som ikke byttet ut Iversen som bare gikk å laffet rundt omkring osv osv osv osv osv... Greit at Opdal tabbet seg ut, hele landslaget gjorde det. Men å skylde på han blir litt for dumt..

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer