Spilless

Du trenger ikke være på banen for å ha det gøy med tennis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Diskuter spill

Hvor skal man gå med sportsspill nå? Det er ikke slik at den beste grafikken vinner, slik har det vel egentlig aldri vært heller. Om graden av realisme blir for høy, er heller ikke det for bra - det skal jo tross alt være morsomt å spille også. Hemmeligheten ligger i å blande sammen alle elementene i en slik grad at alt klaffer, slik at spillerne blir oppslukt og ikke klarer å rive seg vekk.

Dette klarer «Smash Court Tennis Pro Tournament 2» til en viss grad. I velkjent Namco-stil, med kitschy musikk og velfungerende grafikk - ikke mer - er det mye som taler for at arven etter både «Virtua Tennis» og «Top Spin» holdes i hevd når det gjelder kvalitet, men at det er en noe større ekthetsfølelse over spillet enn man er vant til fra andre spill. Her er det nemlig veldig viktig å treffe ballen på nøyaktig riktig tidspunkt.

Dette medfører, i hvert fall i starten, at du kommer til å bomme temmelig ofte. Blant spillerne du kan velge mellom, finner du riktig så mange velkjente navn, og det er en hel drøss av turneringer du kan delta i - inkludert Wimbledon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.