Spillet om Gaza

Like viktig som hva som huskes i krigen mellom Hamas og Israel, er hvilke hendelser som blir glemt.

SELVFORSVAR? Legitimiteten i Israels krigshandlinger vurderes ut ifra to motstridende tolkninger av internasjonal lov, skriver Anja Sletteland. Foto: Ronen Zvulun / Reuters / NTB Scanpix
SELVFORSVAR? Legitimiteten i Israels krigshandlinger vurderes ut ifra to motstridende tolkninger av internasjonal lov, skriver Anja Sletteland. Foto: Ronen Zvulun / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ved siden av tellingen av drepte og antall skutte raketter, har det største debattemaet under krigen i Gaza vært hvorvidt mediedekningen har vært rettferdig. Det kan virke underlig navlebeskuende at folk er så opptatt av mediedekningen her hjemme. Men det er et faktum at mye står på spill i medienes fremstilling av krigen, i Norge og internasjonalt. Oppgjørets time vil nemlig handle om hvem det var som begynte, hva som skjedde, og i hvilken rekkefølge.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer