Spillquiz med ekte premier

«Buzz Norgesmester» lokker med bilpremie.

LITT PÅ NORSK: Det er ikke bare norske spørsmål å finne i «Buzz! Norgesmester», tittel til tross.
LITT PÅ NORSK: Det er ikke bare norske spørsmål å finne i «Buzz! Norgesmester», tittel til tross.Vis mer

|||SELV OM «BUZZ»-SPILLENE forsøker å gjenskape spenningen ved å delta i et ekte quizshow, er det en temmelig stor forskjell: Det er ingen store premier i spillversjonen.

Vel, med det ferske «Buzz Norgesmester» viskes denne forskjellen langt på vei ut.

FRA OG MED den 6. mai og en måned fram i tid kan du nemlig være med på å konkurrere mot andre norske «Buzz»-spillere i PS3-utgaven av spillet.

De 32 spillerne med høyest poengsum på online-ledertavla samles så til en nasjonal finale, der vinneren stikker av med en billett til den internasjonale finalen og muligheten til å vinne en Mini Morris. Sjansene er små, jeg vet, men de er i hvert fall der.

1

DET ER NOEN norske spørsmål strødd inn blant de ellers svært så internasjonale spørsmålene, som når det spørres om hvilken realityserie som blir ledet av en «skjeggete platebransjefyr».

Men selv om skjermen prydes av overveldende mange norske flagg og alt foregår på norsk, er ikke spørsmålene mer lokaliserte enn at du også kan ende opp med spørsmål om hvilken kostskole Tony Blair gikk på.

RENT BORTSETT FRA at du kan vinne en bil, er det ikke mye som skiller «Buzz Norgesmester» fra fjorårets «Buzz TV» på PS3. Joda, det er 4000 nye spørsmål i en lang rekke kategorier, men hele rammeverket rundt er mer eller mindre identisk.

Takket være mulighetene vi fikk til å hente ned nytt innhold og spille med andre via nettet med «Buzz TV» kunne spillets levetid forlenges betydelig.

Spillquiz med ekte premier

Mange som allerede eier det kan nok tenke seg enda mer innhold levert digitalt, i stedet for å måtte kjøpe et helt nytt spill.