Spillsamling til tusen

Under en uke til OsloLAN åpner dørene.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): Neste torsdag åpnes dørene til OsloLAN, et av landets største samlingsplasser for spillinteresserte.

  Det er allerede solgt rundt 2000 billetter til arrangementet, der deltakerne selv har med seg datamaskiner som kobles opp mot hverandre.

  - Det har vært en stor interesse for arrangementet de siste ukene, både fra sponsorer og fra deltagere. Vi har også fått flere premier til konkurransene, og vi ser at folk utenfor landegrensene fatter interesse, forteller Martin Schilde, som er med på å arrangere OsloLAN.

  Fra hele verden


  Internasjonalt anerkjente lag som Eyeballers og spiXel vil møte opp til dyst. Eyeballers vant nylig VM i «Counter-Strike» i Dallas i sommer, og spiXel regnes for å være en sterk utfordrer til laget. Norges håp er Clan eXcellence, som etter OsloLAN reiser til World Cyber Games i San Fransisco den 6. oktober.

  Konkurransene det er snakk om på OsloLAN er blant annet den best premierte «Counter-Strike»-turneringen i Europa, med en kilo gull som førstepris i tillegg til hardware og store pengepremier lenger nedover på listene.

  Ellers vil folk kunne konkurrere i spill som «Quake 3», «Warcraft 3», «UT2004» og «Battlefield 1942». Her vil det være premier som scootere, SDSL-linjer, penger og hardware.

  - De som ikke vil konkurrere kan likevel delta bare for å spille mot andre, oppleve fete stands, samt bruke vår én gigabyte-linje. Vårt eventcrew vil også underholde og stelle i stand konkurranser, forteller Schilde.

  Masse aktiviteter


  Lørdag den 2. oktober vil det avholdes NM i maskindansing, som du kan lese mer om her.

  Det vil også være en stor, døgnåpen skatepark for deltagerne, der en rekke proffskatere (blant annet Henning Braathen) vil lære folk noen ålreite triks og kjøre show med jevne mellomrom.

  OsloLAN går av stabelen i Valhall i Oslo neste torsdag, og varer fram til søndag den 3. oktober. Prisen for å delta alle dagene er 500 kroner, men man kan også kjøpe dagspass til en hundrelapp. Billetter kjøper du på hjemmesiden til OsloLAN.

  Les mer om hva vi har skrevet om OsloLAN her.

  Dagbladet.no vil være tilstede på OsloLAN.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill
MANGE FOLK:</B> Forvent deg trøtte øyne og snev av svette.
<B>STORSPILL:</B> Et av spillene det konkurreres i er «Counter-Strike».