Spilte for eksen

I går spilte Lene Marlin sin første ordentlige konsert på norsk jord. Ekskjæresten Stian Barsnes Simonsen jublet mest av alle over at Tromsø-jenta er tilbake.

Et kvarter før konserten tok den kjente NRK-programlederen og vennene hans oppstilling 15 meter fra scenekanten. Den tidligere toppmodellen Sunniva Stordal var også med i følget.

Vennegjengen ga høylytt uttrykk for at det er godt å ha Lene Marlin tilbake. Og Lene takket for oppmøtet:

- Det var veldig behagelig å ha vennene der, sier hun.

Gratiskonsert

Sittende på en krakk sang og spilte Lene Marlin fire låter fra det nye albumet «Another Day».

Under konserten kom det tydelig fram at Stian Barsnes Simonsen og kameratene hans kjenner Lene Marlins nye låter svært godt. Marlin innrømmer også overfor Dagbladet at vennene har fått høre på sangene underveis i prosessen forut for hennes andre plateutgivelse.

Lene Marlin er stor i Italia, og tidligere denne måneden sang hun hiten «You weren't there» foran 20000 italienere. Og i august overrasket hun en håndfull pubgjester i baren Frognerveien 6 på Oslos vestkant da hun uanmeldt framførte to låter.

Men opptredenen i kjøpesenteret Oslo City i går var hennes første offisielle konsert med fullt band her hjemme.

Det var stint av folk under gratiskonserten. Da Marlin entret den lille scenen sammen med to gitarister, bassist og trommis, ble hun møtt med spent jubel.

Under signeringen etter minikonserten ga hun uttrykk for glede og overraskelse.

- Dette gikk bedre enn forventet. Jeg er så glad!

Ikke redd

Marlin solgte nesten to millioner eksemplarer av debutplata «Playing my game», som ble gitt ut for over fire år siden.

Etterpå ble stjernelivet, mediekjøret og all oppmerksomheten litt for mye for den unge Tromsø-jenta. Men hun er ikke redd for at artistkarrieren nok en gang skal slite henne ut.

- Nå kjenner jeg meg selv og bransjen bedre. Det føles godt å være i gang igjen. Og det var ubeskrivelig med alle folka som møtte opp, sier hun.

15 år gamle Elin Bernatek fra Oslo var den første som fikk møte Lene Marlin under signeringsrunden etter konserten. De mest ivrige fikk kølapp for å møte den blide popstjerna.

KJØPESENTERKONSERT: Lene Marlin framførte fire sanger fra den nye plata «Another Day» under sin første konsert i Norge. Den holdt hun på kjøpesenteret Oslo City.
GLAD: Lene Marlins ekskjæreste Stian Barsnes Simonsen var hjertelig til stede under konserten i går.