Spilte inn hemmelig plate

Lene Marlin lurte til og med sitt eget plateselskap.

(Dagbladet.no): Som gjest hos Fredrik Skavlan i kveldens «Først og sist» på NRK 1 sprakk Lene Marlin nyheten om at hun har spilt inn et nytt album.

Det har vært kjent at hun har jobbet med nytt materiale, men det har ikke vært offisielt bekreftet at en plateutgivelse var på vei. Ikke engang plateselskapet EMI visste at hun hadde spilt inn et album da de fikk høre det i januar.

- Plata var egentlig ikke planlagt. Vi begynte å styre med en låt, og så tenkte vi kanskje vi skulle lage en plate. Så gjorde vi det, sa Lene Marlin i «Først og Sist».

I «Først og sist» spilte hun singelen «How would it be», som vil bli spilt på radio fra i morgen. Den nye plata heter «Lost in a moment», og skal være i salg fra 13 juni.

- Jeg er mest kreativ når jeg er avslappa. Det var fantastisk å lage ei plate uten masse mas og telefoner, sier Lene Marlin.

Fra før av har hun gitt ut «Playing my game» (1999). Deretter tok hun en pause før hun var tilbake i 2003 med «Another Day».

NY PLATE: Fra i morgen kan du høre Lene Marlins nye singel «How would it be» på radio. I juni kommer Marlins tredje album, som har fått tittelen «Lost in a moment», i butikkene. Foto: Scanpix
NY PLATE: Fra i morgen kan du høre Lene Marlins nye singel «How would it be» på radio. I juni kommer Marlins tredje album, som har fått tittelen «Lost in a moment», i butikkene. Foto: Scanpix Vis mer