Spilte inn sexscene for å kapre drømmejobben

Filmregissør Gus Van Sant kjemper om «Fifty Shades of Grey».

LEGGER INN AKSJER:  Filmregissør Gus Van Sant (til venstre) fikk med «Magic Mike»-skuespiller Alex Pettyfer (til høyre) for å lage en «testscene» fra Fifty Shades of Grey, i håp om å kapre regissørjobben. Foto: Stella Pictures
LEGGER INN AKSJER: Filmregissør Gus Van Sant (til venstre) fikk med «Magic Mike»-skuespiller Alex Pettyfer (til høyre) for å lage en «testscene» fra Fifty Shades of Grey, i håp om å kapre regissørjobben. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Flere ulike rykter har versert om den kommende filmatiseringen av den populære boktrilogien Fifty Shades of Grey, som Universal Studios kjøpte rettighetene til i fjor for svimlende tre millioner dollar.

Spesielt har det vært mange spekulasjoner rundt hvem som skal regissere filmen, og hvilke skuespillere som skal spille hovedkarakterene Anastasia Steele og Christian Grey fra boka.

Spilte inn «testscene» Hittil er ingen skuespillere eller regissører bekreftet, men det ser ut til at noen har lagt inn flere aksjer enn andre.

Filmregissøren Gus Van Sant, mest kjent for filmer som «Den enestående Will Hunting» og «Elephant», skal angivelig ha spilt inn en av sexscenene fra boka i et forsøk på å kapre regissørjobben. Det skriver nettstedet The Wrap.

Van Sant skal ha fått med seg «Magic Mike»-skuespiller Alex Pettyfer til å spille Christian Grey, og den utvalgte scenen skal være når karakteren Anastasia Steele mister sin jomfrudom til Grey.

The Wrap skriver at det ikke er kjent hvem som spiller Steele i «testscenen», og understreker at Pettyfer ikke er bekreftet til den «virkelige» filmatiseringen.

Visstnok er det forfatteren E. L. James som skal ha siste ordet i valget av skuespillere og regissør til filmen.

18-årsgrense Manusforfatteren Kelly Marcel, som ble hyret inn i oktober i fjor, har tidligere uttalt at de går 100 prosent inn i dette prosjektet.

- Det kommer jo til å bli mye sex, sier Marcel, og slår fast at de ikke kommer til å holde tilbake i forhold til den grensesprengende boka, sier han til Sunday Times ifølge Huffington Post.

Han varsler samtidig at filmen kommer til å få 18-årsgrense.

Boktrilogien Fifty Shades of Grey handler om en ung student som innleder et erotisk forhold til en eldre mann, og bøkene har tatt verden med storm.

Trilogien blir ofte omtalt som «husmorporno», har solgt over 70 millioner eksemplarer på verdensbasis, og i Norge er opplaget på de tre bøkene 410 000 eksemplarer.