Spis, drikk og vær glad - hos Solveig Kloppen

Nok et TV-program om kjendiser som lager mat.

I GODT SELSKAP: Fra venstre Hans Wilhelm Steinfeld, Ingrid Gjessing Linhave, Ole Robert Reitan og vertinne Solveig Kloppen. Det er rett før Reitan setter i gang på pianoet. På notestativet står for sikkerhets skyld et par boktitler av Steinfeld. Foto: Agnete Brun
I GODT SELSKAP: Fra venstre Hans Wilhelm Steinfeld, Ingrid Gjessing Linhave, Ole Robert Reitan og vertinne Solveig Kloppen. Det er rett før Reitan setter i gang på pianoet. På notestativet står for sikkerhets skyld et par boktitler av Steinfeld. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: Jeg regner med at en eller annen medieforsker skriver på en oppgave om matens plass i moderne TV-underholdning. Antall kokker og angivelige mateksperter i beste sendetid har økt betydelig.

Det kan synes som om alle som er «glade i å lage mat» er velkommen på skjermen. Forutsatt at de også er kjendiser på en eller annen arena. Programmet «4-stjerners middag» er et eksempel. Det er inne i sin sjuende sesong. i løpet av våren skal 44 kjendiser diske opp.

Hjemmekoselig Om de ikke er kjendiser, blir de det i diverse former for reality-serier, der det også spises og drikkes over en lav sko. I programmet «Hver gang vi møtes» er det musikalske knyttet til lunsj og middag. TV-kokker med Eivind Hellstrøm i spissen dukker opp i stadig flere sammenhenger, med kjente og ukjente mennesker.

I kveld starter TV2-serien «En kveld hos Kloppen». Den sjarmerende Solveig Kloppen åpner hjemmet sitt på Nedre Tåsen for 24 gjester, fordelt på åtte programmer. I hvert fall de tre første av dem er tatt opp om sommeren, slik at gjestene kan nyte både et hjemmekoselig og ikke altfor prangende kjøkken og en velstelt, liten hage.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.