Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Spleiset på lufta

Karla Germaine og Greg Cordell fra Birmingham i England sa ja til ekteskap, selv om de aldri hadde snakket med hverandre før. Giftermålet ble arrangert av en radiostasjon som ville tiltrekke seg flere lyttere.

Radiostasjonen BRMB hevder de arrangerte det noe utradisjonelle ekteskapet som et vitenskaplig eksperiment for å se om det er mulig å finne fram til det perfekte ekteparet. 210 lyttere sa ja til å delta, og etter omfattende personlighetsanalyser, kontroll av deltakernes horoskop og flere runder i en løgndetektor, mente stasjonens innleide eksperter at de hadde funnet paret.

Virket forelsket

Karla er 23 år og arbeider som modell, mens Greg er 28 år gammel og lever av å selge overvåkingskameraer. Som en start på sin nye tilværelse får paret låne en flott leilighet og bil i ett år. Verdien er nærmere 600000 kroner. I går dro de til Bahamas på bryllupsreise.

På radiostasjonens internettsider kan man se - og høre - de nygifte:

- Hun er en fantastisk flott kvinne, sier Greg, og virker fornøyd.
Karla smiler hun også, men svaret er mer diplomatisk:

- Han virker som en hyggelig fyr.

Ikke i P3

Norske radiostasjoner har delte meninger om spleising av ektepar er noe for dem.

Ansvarlige redaktør i Radio 1, Pål Thore Krosby, stiller seg positiv.

Barbara Jahn, redaksjonssjef i P3, synes ikke noe om spleising av ektepar på radio.

- P3 ville ikke gjort noe slikt. NRKs verdisyn baserer seg på andre ting enn slik radiounderholdning. Det er heller ikke vårt mandat å sørge for at skillsmissestatestikken går ytterligere opp, sier Jahn.
P4 er ikke negativ til ideen, men konstituert programsjef Kårstein Løvaas tviler likevel på om stasjonen kommer til å gjennomføre den.

LOVE IS IN THE AIR: Hvor lenge ekteskapet varer vil tida vise.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling